Un cap de setmana intens pels Atletes de l’Equip de Curses i Marxes del Solsonès (CES)

Lluís Massana a la Montsec Ultra Tail (110km) i tres companys d’Equip a la Marató (50km)

La 6a Montsec Ultra Trail (MUT) es va celebrat aquest cap de setmana a la Vall d’Àger una nova edició.
Com és habitual, l’activitat va començar
divendres a les 22.00 hores des del punt més emblemàtic d’Àger, la col·legiata. Els participants de la prova llarga tenien pel davant 110 kilòmetres de recorregut i +7.500 metres de desnivell positiu.
El podi masculí d’aquesta prova va estar encapçalat per Pepelu Ballester, amb un temps de 16.43.13. En dones, l’única que va aconseguir completar el recorregut, i per tant la guanyadora, va estar Carmen Palacín amb un crono de 24.36.10. En total, només trenta-tres atletes de setanta inscrits van poder acabar la duríssima Ultra.

El nostre atleta Lluís Massana del (CES) ens comentar que va ser la Ultra més dura en la qual a participat amb constants pujades i baixades plenes de pedres i on la nit se li va fer molt dura ho va pasar molt malament ens diu: (Crec vaig acusar molt la sensació térmica del canvi nit-dia, els peus molls per haver travessat rierols…). Fins arribar al avituallament al km.63 on és va poder curar-se, canviar-se i alimentar-se be, llavors va decidir continuar i finalment aconseguir arribar a meta amb una 29à posició i amb un temps de 25.30.05.

L’últim en arribar a meta ho va fer amb temps de 27:32:00.

.

El dissabte a les 9 del matí s’iniciave, també des de la col·legiata d’Àger, la Marató del Montsec. Aquesta comptava amb 50 kilòmetres de recorregut i +3.000 metres de desnivell positiu. En homes, el més ràpid va ser Carlos Bartrina amb 5.29.06. En dones, Oana Mihalcea va guanyar amb 6.45.21.

L’ Equip del CES amb tres corredors hi va participar i on ens comenten van patir de valent per la duresa de la cursa, pero tambe van disfrutar molt de l’entorn i les. Vistes espectaculars aeres de la vall d’Ager i el congost del Mont-rebei, molt contents tambe pels resultats que van aconseguir en aquesta proba tant dura i exiguent. Els tres corredors de l’equip de Curses i Marxes del Solsonès que van participar en aquesta marató-ultra de 50k var ser Xavi Sanchez Navarro 15è amb un temps de 6.54.10, Quico Riu 46è amb 8.43.22 i Gerard Torres. Gerard va tenir que abandonar per un fort dolor al peu , el Quico va entrar entre els millors de la categoria aconseguint la segona plaça a tan sols dos minuts del primer.

Cal remarcar que només vuitanta-cinc atletes de cent-vint inscrits van poder acabar la proba. L’últim en creuar la línea de meta ho va fer amb temps de 12:45:22.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRES CORREDORS del (CES) al TRAIL L’ESGARRINXADA de Vilanova de l’Aguda!.

El passat diumenge 22 a les 09:30h desde la plaça del poble de Vilanova de l’Aguda tingué lloc la sortida de
la cursa de 22 km i un desnivell de +1000m i la cursa de 12 km i un desnivell de +500 m

El guanyador de la proba de 22km fou el conegut atleta Xavi Espiña amb 2.01.10 i en femines l’atleta Meritxell Martell amb 2.46.22.

Els tres corredors de l’equip de Curses i Marxes del Solsonès que van participar var ser Xavi Montraveta 29è amb un temps de 2.44.19, David Planes 35è amb 2.48.27 i Marc Reig que participar a la proba de 12km acabant amb 23è posició amb un temps de 1:25:05.

EFREN LLOBET del (CES) a la XAMAL RACE Fonollosa!.

El passat 22 d’abril es diputarà a Fonollosa la segona edició de la XAMAL RACE. Cursa per muntanya de 17km amb un desnivell de +552m amb un recorregut circular amb sortida i arribada al nucli antic del poble.

La bellesa del paisatge és una de les caracteristiques d’aquesta cursa del Plà del Bages, amb serres arrodonides i grans extensions de boscos de pinars, alzines i roures, propi de la Catalunya central. El seu paisatge propi de la Catalunya Central fa gaudir als corredors de boscos de pins i matolls frondosos. 

El nostre corrededor Efren Llobet de l’Equip de Curses i Marxes del Solsonès completar la cursa amb un temps de 1.49.07.