Corriolet – editorial gener 2016

Aquest 2016 iniciem un nou any en el que, pel que fa al Centre Excursionista del Solsonès, volem millorar la comunicació amb els nostres socis, i per això, a partir d’aquest mes de gener rebreu mensualment un butlletí de notícies en format electrònic. Aquesta nova eina de comunicació té com a objectiu informar de les diferents activitats que el centre ha realitzat així com de notícies que puguin ser del vostre interès, i a més a més posar al dia el calendari del Centre amb les següents activitats que el centre us proposa.

Òbviament, el nom del butlletí té una nomenclatura ben intencionada, fent referència a una versió en petit de la revista del Centre, el Corriol. Però a més a més, resulta que un corriolet és un ocell migrant i estival als Països Catalans, on és típic de les riberes nues i platges de còdols i bancs de sorra propers als rius. I concretament, sempre ha criat en certs trams de la nostra Ribera Salada (més informació).
Esperem que en podeu gaudir.