Sortida GR-2. Etapes 4 i 5. Besalú – Santa Pau – Les Preses

Sender_GR3a i 4a Etapa: Besalú – Santa Pau – Les Preses

* Dia: Dissabte, 9 d’abril de 2016
* Hora: 8 del matí des de la parada d’autobusos de Solsona
* Tenim prevista l’arribada a Besalú a les 10:00 del matí

Besalú és un poble  que coneixem de la cloenda de la ruta de l’abat Oliba, per tant no el visitarem. Esmorzarem al pàrquing quant arribem. La ruta d’avui és llarga, però no és complicada, els primers kilòmetres hi ha un parell de desnivells per travessar els turons però un cop arribem al poble del Torn seguirem per la vall del riu Ser fins a Santa Pau en lleuger ascens, un indret molt bonic on el riu passa enfonsat tot formant petites cascades i engorjats. Dinarem pel camí. A la tarda, farem la visita guiada al poble medieval de Santa Pau amb una guia local. Després, ens desplaçarem a Olot on hi tenim l’alberg. El vespre podrem donar un vol per la ciutat.

L’endemà farem l’etapa de Santa Pau fins a Les Preses i can Trona. Ens llevarem d’hora perquè visitarem La cooperativa La Fageda i tenim la visita a les 10 del matí. Ens traslladarem amb autocar fins a Santa Pau per començar a caminar, fins a la cooperativa hi ha 5’5 km a peu, per tant haurem de deixar l’alberg a les 8 del matí desprès d’esmorzar. El camí d’avui és planer i plaent, passa per llocs d’extraordinària bellesa. El desnivell el trobarem al final de l’etapa per modificació del Gr en aquest últim tram.

Informació

 • Ens allotjarem a l’alberg d’Olot Torre Malagrida. Hi tenim encomanada la mitja pensió : sopar, dormir i esmorzar. Cal portar la tovallola els llençols no cal.
 • Hora aproximada de arribada a Solsona:  7 de la tarda
 • Preu: El preu total de la sortida inclou: autocar (2 dies), allotjament, sopar i esmorzar i visita guiada a Santa Pau i La Coperativa La Fageda. Esta contat per 20 persones si som més el preu baixarà.
  • Socis: 23 allotjament + 4’5 visita Santa Pau+ 4’5 visita Cop La Fageda+ 40 autocar = Total 72 Euros.
  • No socis: 75 euros.
 • Caldrà portar el dinar del dissabte i diumenge, alguna cosa per picar i aigua.
 • Per inscripcions: jgarcia3@xtec.cat
 • Telèfon de contacte: 973.48.32.42 (Carme)
 • Data inici: 28 de març
 • Data màxima inscripcions: 6 d’abril*

PER MÉS INFORMACIÓ: GR-2 Etapes 4 i 5

*Alerta amb la data màxima inscripcions, cal comunicar a l’alberg mínim 3 dies abans d’anar-hi la gent que i anirem.
Les places són limitades.