Més de 500 persones a la 23a caminada popular de Solsona

Aquest any tornem a estar molt contents amb la participació que hi hagut a la caminada popular. Volem agrair a tots els col·laboradors i els participants que ho han fet possible.

És el segon any que es fa el concurs de fotografia Instagram i tenim 100 fotos de les quals n’escollirem una de guanyadora. El diumenge dia 5 de juny a 2/4 de 9 del vespre al teatre comarcal es donarà el premi al guanyador, abans de les projeccions del cicle BBVA de cinema de muntanya.

La novetat d’enguany a la caminada popular, va ser que dins les activitats per a la canalla organitzades per SOLSXICSONA, uns 70 nens de primària van fer gratuïtament la caminada curta de 12 km i als diferents controls van buscar una balisa amagada. A l’acabar tots van tenir un regal del Centre Excursionista.

Hem valorat aquesta activitat com a positiva perquè ha fet que alguns pares, avis o nens vinguessin per primera vegada a la caminada i han gaudit de la natura que ens ofereix el Solsonès. Els que van fer la caminada llarga de 22 km, unes 150 persones, encara van poder descobrir més indrets del municipi de Castellar i Olius com l’església de Sant Andreu de Clarà i la de Santa Coloma.

Ens va fer bon temps i esperem que l’any que ve hi puguem tornar!