Cicle BBVA de cinema de muntanya 2016

Com cada any us portem dues de les pel·lícules guanyades del Festival de cinema de muntanya de Torelló. El proper diumenge 5 de juny, a 2/4 de 9 del vespre projectarem al Teatre Comarcal de Solsona les pel·lícules” The Mont Rebei Project” i “Jeff Lowe’s Metanoia”. L’entrada és gratuïta.

THE MONT REBEI PROJECT

El documental segueix tres equips dedicats al salt B.A.S.E amb corda al congost de Mont Rebei. La proposta és superar el rècord mundial de caiguda lliure en aquesta modalitat, que requereix una acurada preparació de tot el sistema de cordes i seguretat.

Vladimir Cellier.
França. 2015.
19´

JEFF LOWE’S METANOIA

Metanoia és un terme que indica la revisió del propi pensament. És el nom que va posar Jeff Lowe a la via que va obrir en solitari a la cara nord de l´Eiger i que li va provocar una profunda transformació interior. Actualment Lowe pateix una malaltia degenerativa que l´obliga a desplaçar-se amb cadira de rodes. Les seves increïbles aventures reviuen en el documental gràcies a imatges d´arxiu i als seus amics. Narrada per Jon Krakauer.

James Aikman.
EUA. 2014.
78´