SENSACIONS-16

sensacions16

«La sensació és la dada que prové d’un dels sentits i que s’emmagatzema a la ment de forma simple, prèvia a la idea, que ja implica un processament. És per tant un estímul en brut des de la realitat que pot provocar una resposta per part del cervell. Tota sensació (Hume les anomenava impressions) té un component subjectiu, ja que dues persones no tenen les mateixes dades, perquè els seus òrgans són sempre diferents i actuen com a filtre davant l’exterior. La sensació és el pas previ a la percepció, que ja ordena les dades amb categories mentals… » (1)

***********

… aquest any volem que ens amareu de sensacions, per això, el darrer dia del cicle de projeccions d’aquest any volem omplir el programa amb les diferents experiències que heu tingut al llarg d’aquest any. Animeu-vos a fer un petit vídeo per a compartir amb tothom i el projectarem el dia 26 de novembre seguin les pautes següents:

  • Tema: lliure (activitat realitzada el 2016)
  • Inscripció: envieu un mail a cexsolsones@gmail.com, dient-nos el títol, l’activitat i la durada.
  • Termini: fins el dia 9 d’octubre
  • Format: vídeo (2)
  • Durada: 5 minuts (màxim)

(1) – Extret de la l’article de la Viquipèdia (https://ca.wikipedia.org/wiki/Sensació)
(2) – Si teniu ganes de fer una projecció, però no teniu els mitjans, digueu-nos- ho al correu d’inscripció i des del Centre us donarem un cop de mà!