Solsona escalfa motors per rebre la segona edició de la cursa Passos de Gegant

passosgegant2016_banner

Solsona escalfa motors per rebre la segona edició de la cursa Passos de Gegant

  • La cita esportiva tindrà lloc el pròxim 6 de novembre a la capital solsonina
  • Com a novetat d’enguany, dia previ a la cursa es celebrarà la fira d’exposició i test de material esportiu “Sportest”

Solsona es prepara per rebre la segona edició de la cursa Passos de Gegant, un esdeveniment esportiu ideal per als amants del trailrunning que uneix municipis de la comarca del Solsonès.

La cursa, que es celebrarà el pròxim 6 de novembre, arrencarà al portal del Castell de Solsona, travessant pel mateix carrer del Castell, artèria principal del municipi, passant per diferents castells de la comarca, com el Castell de Lladurs, l’Ermita de Sant Martí i la Parròquia de Santa Maria, per  acabar culminant al mateix lloc d’arrancada. Un recorregut que, sense dubte, es caracteritza per la seva riquesa paisatgística, històrica i cultural.

Enguany la cursa presenta dues modalitats: la marató (42 km), que s’iniciarà a les 8h; i la cursa de 16 km, que donarà el tret de sortida a les 10h. Ambdós recorreguts transcorren entre corriols, pistes forestals i trialeres, travessant boscos frondosos de gran riquesa vegetal. Tots els interessats en participar a l’esdeveniment, poden formalitzar les seves inscripcions a través del següent enllaç: https://passosdegegant.com/inscripcions/

En motiu de la cursa i com a novetat d’enguany, també es celebrarà la fira Sportest. Un esdeveniment que tindrà lloc el dia previ a la cursa, el 5 de novembre, des de les 10h fins a les 17h a la Sala Polivalent de Solsona. Sportest neix per convertir-se en la fira esportiva de referència de la Catalunya Central, el punt de trobada dels expositors que no només volen donar a conéixer els seus productes esportius exposant-los, sinó que també volen que el públic testeigi i conegui de primera mà els seus productes. És per això que l’organització de l’esdeveniment condicionarà espais adaptats a l’aire lliure per realitzar diferents activitats, algunes d’elles dirigides.

Al llarg de la jornada també hi haurà activitats dirigides, xerrades, col.loquis i presentacions de products que s’emmarcaran dins la fira Sportest. Sense dubte, un cap de setmana que es convertirà en la jornada esportiva del trailrunning de mitja muntanya on tothom hi serà benvingut, tan els corredors com aficionats a aquest esport.