24a Caminada Popular

La 24a Caminada Popular de Solsona va dedicada als voluntaris que marquen la caminada, als enginyers de ponts i camins, als desbrossadors, als qui fan les inscripcions, als qui obren la caminada, als que et marquen el dorsal als controls, als qui et donen una canya de xocolata o un dònut, als qui encenen el foc a les 6 del matí, als qui couen les botifarres, als qui tallen el pa, als qui suquen el tomàquet, als qui mantenen els cantis i porrons plens, als qui et preparen un cafè, als qui et donen un tall de fruita o una beguda energètica, als qui t’esperen a l’arribada per felicitar-te i obsequiar-te amb un record, als qui tanquen la caminada…, mil gràcies!

Sense vosaltres no seria possible haver arribat al número 24 i no cal esperar a que sigui un número rodó per tenir un record per tots ells, i… recordeu caminants: quan us trobeu un voluntari regaleu-li un somriure que de ben segur ús l’agrairà tornant-vos-el!

BONA CAMINADA!