Es recupera el GR-3 de Solsona a Cardona

Un grup de voluntaris del Centre Excursionista del Solsonès ha recuperat el tram del GR de Solsona a Cardona. Recentment l’Entitat solsonina es va fer càrrec del manteniment d’aquest tram que es trobava molt perdut. A més de la senyalització deficient,  la retirada del pont de la gravera de Cardona feia inviable el camí.

Les feines han consistit en repintar els  23 km del traçat, desbrossar i retirar alguns arbres caiguts i sobretot redissenyar el tram que va de Canet al pont de Buida-sacs que abans baixava per la dreta del Cardener i ara travessa el riu pel pont de Canet i continua per l’esquerra del riu.

El GR 3 és un camí de Gran Recorregut  conegut coma Sender Central de Catalunya que transcorre per algunes comarques interiors del Principat i uneix ciutats com Lleida, Tremp, Seu d’Urgell, Manresa, Solsona, Ponts, Tàrrega o Sant Joan de les Abadesses, entre moltes d’altres.

Les feines de recuperació van cloure el passat vint d’abril amb el trasllat al pont de Canet del cartell indicador que hi havia sobre la gravera. Aprofitem per agrair al Joan de Flotats l’ajuda ja que amb l’excavadora ens va fer i  facilitar molt la feina. Podeu veure algunes fotos aquí.