SENSACIONS’17

 Un any més juliol significa muntanya i ferrades, des del Centre Excursionista del Solsonès us hem preparat un mes ple de sortides, animeu-vos a participar-hi. Per altra banda, som conscients que estem en època de vacances i estem convençuts que molts de vosaltres teniu projectes molt interessants per aquest any. Des del Centre tenim intenció d’organitzar una nova edició de SENSACIONS dins del cicle de projeccions. Un any més volem conèixer i disfrutar de les diferents experiències que heu tingut al llarg d’aquest any. Per això us volem fer memòria ara que, potser molts, no heu començat les vacances perquè ho tingueu en compte i no feu cap activitat sense una bona màquina per poder plasma-ho en un vídeo per poder-ho compartir amb tots nosaltres.

Moltes gràcies a tothom i bones vacances!