Manifest #1O del Centre Excursionista del Solsonès

L’excursionisme a casa nostra, Catalunya, ha estat sempre estretament vinculat amb el catalanisme, amb l’estima i la defensa del país com un element important de la motxil·la. I es precisament en aquest moment tant crucial de la història de Catalunya, sent fidels a les profundes arrels catalanistes, que les entitats excursionistes es posicionen un cop més a favor del dret a decidir i dels drets democràtics de Catalunya.

El Centre Excursionista del Solsonès es suma plenament en la defensa d’aquests drets bàsics, reconeguts a la Carta de les Nacions Unides, així com a la defensa de les institucions del país i a la seva gent, i condemna de forma rotunda tots els atacs realitzats als drets més bàsics dels ciutadants d’aquest país. No podem acceptar cap de les privacions de llibertat, d’escorcolls indiscrimintas d’impremptes i mitjans de comunicació, de restriccions en els drets de reunió i de llibertat d’expressió, entre molts altres.

Més que mai, ara que la democràcia vol ser segrestada, volem donar tot el nostre suport als nostres representats, i ens reafirmem en la defensa del dret a escollir lliurement el nostre futur.

Des de la nostra humil posició, volem anunciar que com a junta del Centre Excursionista estem totalment a favor del referèndum del dia 1, i convidem de forma entusiasta a tots els socis i sòcies de l’entitat, així com a la resta de ciutadants de Catalunya, a deixar enrere pors i dubtes i a exercir un dels drets més bàsics i elementals com és el d’exercir el dret a vot.

Es per tot això, que diumenge, VOTAREM.