Passos de Gegant 2017

Ja està a punt una nova edició de la cursa solidària Passos de Gegant, la cita esportiva de referència dins del món del trailrunning a la comarca del Solsonès. La cursa, que tindrà lloc el diumenge 29 d’octubre, inclou un recorregut que travessa pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, on els participants podran córrer en indrets de gran valor històric, cultural i paisatgístic.

Enguany la cursa compta amb quatre modalitats

  • Cursa per muntanya de 42 km
  • Cursa per muntanya de 17 km
  • Cursa de canicròs
  • CrossKids per als més petits

Pels que esteu interessats en córrer heu de saber que com a socis del Centre Excursionista del Solsonès podeu gaudir d’un descompte de 5 euros per les curses de 42 km i 17 km, només cal que respongueu a un sí a la pregunta de si sou socis del centre i se us aplicarà el descompte en la inscripció. No oblideu portar el carnet de soci el dia que recolliu el dorsal.

La jornada també comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per a oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants. Dins del seu programa, l’SporTest inclou activitats dirigides per a tots els públics (Ioga, CrossTrainning, Zumba, etc.); demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors; test de roller sky; i una zona infantil amb inflables per als més petits.

Tots els beneficis recaptats a través de les inscripcions es destinaran a l’Associació local AMISOL

Més informació a www.passosdegegant.cat