L’Equip del CES a la XIX Marxa dels Castells de la Segarra.

El diumenge 11 de març a les 7:00 del matí amb un matí de boira desde el poliesportiu de Guisssona tingué lloc la sortida la XIX Marxa dels Castells de la Segarra.
L’itinerari escollit tenia una vegada més i com cada any una distància de 54 quilòmetres i un desnivell de poc més de 1200 metres acumulats. L’altiplà de la Segarra ofereix un terreny de pujades i baixades constant, però sempre de poca importància. Els pobles que es trobaren durant el recorregut foren Cervera, Guissona, les Pallargues, Florejacs, l’Aranyó, Montcortès, Castellnou d’Oluges entre altres.

La prova està inclosa dins el calendari de Marxes de Resistència de la FEEC Això fa que hi hagi una molt alta participació.

L’Equip de Curses i Marxes del (CES) fou representat pels atletes: Nil Vendrells i Daniel Merino. Els dos companys i amics van fer tota la marxa corrent i fins el quilòmetre 30 tot molt bé. Va ser a partir d’aquí que en Daniel va començar a tenir dolors i moltes molèsties musculars el Nil no va parar d’animar-lo i fins el quilòmetre 40 van continuar junts llavors aquí el Daniel ja va tinguer de baixar el ritme per poder acabar i li va dir al seu company Nil “Fot el favor de gambar al teu ritme o acabarem petats els dos. Un per esperar i l’altre per forçar”. Finalment acabaren els dos amb un magnífic temps. Felicitats!.

Resultats del nostre Equip del (CES):

  • Nil Vendrells:………….5h 57’ 15
  • Daniel Merino:………..6h 37’ 05