Cicle BBVA de Cinema de Muntanya 2018

Diumenge 3 de juny a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Comarcal

El Festival BBVA de Cinema de Muntanya es troba entre els més prestigiosos del món en el seu sector. Des del 1983, posa en competició anualment els millors films a nivell mundial sobre la muntanya i la natura, i reuneix a Torelló destacats especialistes del gènere i milers d’espectadors.

Amb l’objectiu d’acostar el Festival a diverses poblacions de Catalunya i fomentar els valors del coneixement i el respecte per la muntanya, l Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX organitzen aquest Cicle BBVA de Cinema de Muntanya, en col·laboració amb el Centre Excursionista del Solsonès.

DESSINE-MOI UN CHAMOIS
Anne, Erik i Véronique Lapied. França. 2017. 70′
GRAN PREMI 2017, Premi FEEC a la millor Fotografia i Premi BOREAL al millor guió
En Colin té 9 anys. Quan va a veure els seus avis, cineastes especialitzats en films d´animals, per a ell comença un llarg aprenentatge. El Parc Nacional del Grand Paradís és una altra escola, on aprèn a fer-se discret, reconèixer les traces, caminar amb grampons o bivaquejar per descobrir els animals que hi viuen.

THE EYES OF GOD
Olaf Obsommer. Alemanya. 2016. 31′
Premi CERVESA DEL MONTSENY al millor film +Xtrem

The Eyes of God és el nom que reben unes profundes gorges situades al riu Saryjaz, que travessa una zona deshabitada entre el Kirguizistan i la Xina. Un potent equip internacional de caiaquistes extrems en fa el descens durant 10 dies. Una aventura al límit del possible en caiac i que no permet cap marge d´error.