Nil Vendrells del Equip de Curses i Marxes (CES) al X Vetical Arruix Santa Fè.

Dissabte la tarda 2 de Juny a les 17:30h es celebrar la X Arruix. Cursa que pertany al Circuit Fer de curses de muntanya. Amb una molt bona participació i on el nostre atleta del Equip Nil Vendrells i va participar, per ell fou la seva primera participació en el Vertical. Un recorregut de 4,5km i +670m desnivell positiu.

L’Arruix de Santa Fè neixè l’any 2009 en motiu de la celebració del 25è Aniversari dels Bombers Voluntaris d’Organyà. El recorregut s’inicia a la plaça de l’Església d’Organyà, passa pel nucli antic de la vila, la masia de la Borda i segueix l’itinerari realitzat pel Mn. Cinto Verdaguer i finalitza a l’ermita de Santa Fè un cop s’ha tocat la campana (mitjançant la cadena). L’ermita de Santa Fe, erigida sobre un penyal rocallós a 1220 metres d’alçada, és un dels punts més emblemàtics d’Organyà, des d’on es pot gaudir d’una magnífica perspectiva, gairebé aèria, de tota la seva plana i els seus contorns (serres del Cadí, Boumort i Port del Comte…).

El Nil Vendrells del Equip de Curses i Marxes del Solsonès assolir el cim amb un temps de 37:59.

El Vertical fou guanyat per Martí Bestanachs del Atlètic Santa Fè amb 28:22.

En categoria femenina victoria per Imma Parrila club Triatlo Serradells 36:27.

L’últim atleta va fer un temps de 1:17:55.