Passos de Gegant destinarà els beneficis al Sol de Solsonès

Solsona, 2 d’octubre 2018 – Passos de gegant, el trailrunning solidari de referència a la comarca del Solsonès, ha anunciat que destinarà tots els beneficis a l’entitat local Sol de Solsonès. Aquesta organització sense ànims de lucre es dedica a donar suport i assessorament a les famílies i a les persones amb malalties mentals o drogodependència. A més, també duen a terme una tasca important de sensibilització i defensa dels drets d’aquest col·lectiu, alhora que promouen i gestiones recursos adreçats a facilitar la seva integració. Amb aquesta col·laboració, Passos de gegant pretén mantenir la vessant social que l’ha caracteritzat des del seu naixement.

La cursa, que tindrà lloc el proper diumenge 28 d’octubre, inclou un recorregut que transcorre pels llocs més emblemàtics de Solsona i rodalies, i inclou dues modalitats (marató i trail 17 km) puntuables pel Circuit de Curses per Muntanya de la FEEC.
A més, la jornada comptarà amb la fira de l’esport, l’SporTest, per tal d’oferir una experiència completa als corredors i els seus acompanyants. Com a novetats, la fira inclourà el Cronotest, una activitat que permet els interessats provar calçat esportiu en un recorregut de 4 km. Així mateix, s’incorpora un mercat de segona mà on els particulars podran vendre i comprar productes esportius d’ocasió. En el programa de l’SporTest, no hi faltaran les activitats dirigides per a tots els públics, demostracions i presentacions de productes per part dels diversos expositors (Merrel, Mizuno, entre altres), test de roller sky i una zona infantil amb inflables per als més petits.

El corredors ja poden formalitzar les seves inscripcions a través del web oficial de la cursa (www.passosdegegant.cat): Marató (30€), Trail 17 km (20 €), Canicross (15 €) i CrossKids (6 €). Tots el socis del Centre Excursionista teniu un descompte en el preu d’inscripció.

Per més informació: cursa@passosdegegant.cat | www.passosdegegant.cat