Pujada del pessebre al Pedró dels Quatre Batlles

Com cada matí de Sant Esteve, un grup de gent diversa, membres del Centre excursionista i simpatitzants, ens trobem a la freixera del passeig a les 8 del matí per anar a portar el pessebre al cim més alt del Solsonès. Després dels excessos de menjar del Nadal fa una mica de mandra llevar-se però realment val la pena fer l’esforç. Cada any és diferent perquè la gent canvia, segons la climatologia les condicions són diferents, hi ha anys que no hi ha neu. Aquest any en vam tenir suficient per poder anar amb esquís i raquetes durant tot el recorregut. Un grup va anar sense raquetes, un altre amb raquetes i un altre amb esquís de muntanya.
Evidentment el que fa que cada any sigui diferent és que sempre tenim la sort que surt un voluntari per fer el pessebre. Aquest any el David Guitart en va ser l’autor i era fet amb fusta. Els dies abans de Nadal va estar exposat a l’aparador de Tandem esports i d’aquí uns dies s’anirà a buscar per guardar-lo al centre.