27a Caminada Popular de Solsona 2020

Fa 27 anys que el Centre Excursionista del Solsonès organitza la caminada popular de Solsona, milers de persones de totes les edats l’heu compartida amb familiars i amics, aquest any però es va haver d’aplaçar per la COVID-19.

Tot i els esdeveniments adversos, no volem que aquest any us quedeu sense caminada, és per això, que aquest any, la 27a Caminada Popular de Solsona tindrà un format una mica especial, una caminada gratuïta i solidària en què el Centre Excursionista del Solsonès farà una donació al Fons d’Emergència Social del Solsonès.

Inscripcions i funcionament

No cal inscriure’s formalment, la caminada tindrà lloc entre els dies 20 i 28 de juny. Durant aquest període per tal de donar constància de la teva participació hauràs de:

  • Seguir-nos a instagram! (@cexsolsones)
  • Penjar una fotografia feta durant el recorregut, etiquetar a tothom qui t’acompanya i al @cexsolsones
  • Afegir el hastag #caminadasolsona2020

La participació serà el vostre ajut! A partir del 28 de juny, el Centre Excursionista del Solsonès farà el recompte de tots els participants i farà una donació al Fons d’Emergència Social per cada participant de la caminada.

Recorreguts

Com ja és habitual la caminada constarà de dos itineraris:

  • Itinerari curt – 9,69 Km
  • Itinerari llarg – 18,27 Km

Podeu fer el recorregut que us vingui de gust i quan vulgueu, sempre i quant sigui entre el 20 i el 28 de juny.

Itinerari llarg – 18,27 Km

Descarrega el track de l’itinerari llarg.

Itinerari curt – 9,69 Km

Descarregat el track de l’itinerari curt.

Concurs Instagram

I com no podia ser d’altra manera aquest any també hi ha concurs d’instagram. La fotografia seleccionada guanyarà uns fantàstics bastons de trekking.

Important

Demanem que els participants siguin molt curosos amb el compliment de la normativa de pràctica d’esport marcada a la fase que estiguem.

Segueix-nos!

Segueix @cexsolsones als nostres canals de Twitter, Instagram i Telegram, per estar al dia d’aquesta activitat i d’altres que programem durant l’any.